Vertrek/Aankomst/Bangkok
Dag allemaal,
We zijn veilig aangekomen! De reis is eigenlijk heel goed gegaan, maar valt uiteindelijk altijd tegen. Best vermoeiend om een nacht over te slaan en telkens weer die spanning; 'komen we de douane door?':).
Het afscheid was gelukkig niet zo emotioneel als we dachten dat het zou zijn. Toch moesten we allebei wel even slikken toen we zo'n grote groep zagen zwaaien. Leuk dat jullie er waren!
Op dit moment zitten we in een internetcafe vlak bij het hotel. We hebben vandaag zelfs al even gezwommen op het dak van ons hotel. Het is ook zo lekker warm hier, heerlijk!
De volgende keer komt er een uitgebreider verhaal, want erg veel hebben we nog niet beleefd in die 24 uur. Behalve dan dat we hoofdpiet nog zijn tegen gekomen op Schiphol.
Morgen gaan we Bangkok verkennen.
Tot de volgende keer!
Liefs Joanne en Joryn
Lieve Joanne en Joryn, Fijn dat jullie goed aangekomen zijn: al had ik niets anders verwacht. Zwemmen op het dak van je hotel? Trek je met je rugzak van Hilton naar Hilton;-). Geniet ervan, heb je verdiend na al je harde werken. Veel liefs!
Super fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Heel veel plezier & geniet van Bangkok!! Dikke kus uit Zwolle
Wij kijken hier naar een grijze lucht, en zouden ontzettend graag ook in zo'n zwembad liggen! Wat moeten we daarvoor doen?
We zijn heel benieuwd wat jullie allemaal gaan beleven!
Liefs:)
Yeah.....gearriveerd! Geniet. Ik ga jullie volgen.
Joepie, een 1e verhaal!
We hebben naar jullie vliegtuig gezwaaid hoor enne, Joryn, er ligt hier nog een tekening op je te wachten :)
nog een kus uit Zwolle!
Hey Hey!
Super te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. Geniet van bangkok en ik kijk uit naar meer van jullie verhalen!!
Liefs uit Assen
wat hadden jullie bij je dat het zo spannend was bij de douane?;)
wat heerlijk voor jullie zeg dat lekkere weer, ik gun het jullie van harte, geniet er lekker van meiden!!
hier is het super koud! X
Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen!!
Op naar het volgende verhaal:) Geniet!!
Liefs xxx
Zucht.. Bangkok, de stad waar je nooit weet of een man een man is en een vrouw een vrouw :-) Groetjes aan de tijgerbalsemverkopers! Goede reis en xxxjes
Lieve meiden.
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
Ik zie bin Joryn bijna niet wat de tas is en wat Joryn (kleintje)
Geniet van alles. Dikke kus
Ha meiden,
Jullie zijn er echt klaar voor zo te zien met die tassen. Alle kado's er in kunnen krijgen Joanne? Heel veel plezier! Leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen. Groetjes!
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen meiden!
Joanne, Annemijn en ik zeiden gisteren nog tegen elkaar; Joanne zit nu ergens in Azie, te genieten van de tropische temperaturen.. Zucht!!
Wij schieten hier langzaamaan volledig in de scriptiestress; hetgeen ons extra jaloers maakt op jou ;)
Heeeel veel plezier de komende, tijd, dikke knuffel!
Ha Joryn, wat een avonturen maak je mee. Geweldig idee zég dat je daar bent.
Geniet ervan jullie. We kijken uit naar het volgende verhaal.
Liefs Bert & Joke en de rest
xx